Suck It and See – indie/rock party met Melting Time, Dilly Boys, The Modernists en Brett Summers in Bonnefooi op 16.05

door Bart Somers

Na eerdere edities in januari en maart, zal het op 16 mei weer al indie/rock zijn wat de klok slaat in Bonnefooi. Het Brusselse café en Indiestyle slaan de handen weer in elkaar voor een avondje en/of nachtje feesten met een sterke line up.

Avondje? Je leest het goed. Tijdens de eerste twee edities ontvingen we een hoop bezoekers die de dag nadien fris en monter weer op het werk of op school wilden zitten. Ze maakten er een after work/after school party van, om tussen 23 en 24u ‘s avonds plaats te ruimen voor de echte nachtraven. Goed idee, en een sterk argument om je collega’s te overtuigen om mee te komen. Ideaal ook om na een dagje zwaar studeren even alle remmen los te gooien, alle kopzorgen even te banen, en de dag erna toch weer fris in de boeken te duiken.

Wie wel lang wil feesten, kan dit zonder problemen doen, de voorbije edities duurden beide tot na 5 uur ‘s morgens, perfect voor wie wil wachten op de eerste trein. Je vindt Bonnefooi recht tegenover het ABCafé, op zo’n 10 minuten stappen van het Centraal Station. De line up bestaat op 16 mei uit de talentvolle Belgische band Melting Time (21-22u), de van Hindu Nights en Date With The Night bekende dj’s Dilly Boys (22-24u) en The Modernists (24u-02u) en AB- en Suck-it-and-see-resident Brett Summers (02u-…). Je hoeft je alvast geen zorgen te maken over tickets, want de toegang is helemaal gratis. Je vrienden uitnodigen om mee te gaan kan gemakkelijk via dit Facebook-event.

Melting Time Facebook

Dilly Boys Facebook

The Modernists Facebook

Brett Summers Facebook

Bonnefooi Facebook