Petter Carlsen – Time To Let go: bekijk de clip in wereldpremière op Indiestyle

door Bart Somers

Singer-songwriter Petter Carlsen legde onlangs in het meest Noordelijke puntje van Noorwegen de laatste hand aan z’n nieuwe album. Na een wereldtournee met Anathema en tours met Tim Christensen en Dave McPherson (INME) in onder meer Engeland, Nederland, Frankrijk, Denemarken en Duitsland groeide de bekendheid van de alom sympathieke Scandinaviër uiterst gestaag. In september was hij nog één van de verrassingen op het Reeperbahn Festival in Hamburg, afgelopen maand veroverde hij in zalen als Paradiso en TRIX weer vele harten als support van Blackfield en in mei prijkt zijn naam zelfs op de affiche van het Beyond The Redshift Festival in Londen.

Petters nieuwe album ‘Sirens’ verschijnt pas in september, maar op 4 april krijgen we al de ‘You Begin Where Everything Ends EP’ waarop 2 nieuwe liedjes en 3 liveregistraties staan. ‘Time To Let Go’ is één van die nieuwe songs, en Indiestyle mag de clip streamen in wereldpremière

Petter Carlsen live zien kan binnenkort onder andere in Haarlem (Patronaat, 10.04, info & tickets), Apeldoorn (Gigant, 11.04, info & tickets), Maastricht (Muziekgieterij, 12.04, info & tickets) en Hoorn (A Small Town Music Walk, 13.04, info & tickets). Check de website van de zanger voor meer concerten.